Tewerkstelling en bijscholing

Agentschap Innoveren en Ondernemen

Website van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO), het aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers met een overzicht van hun opleidingen en informatie over bedrijfsadvies.

www.vlaio.be/nl
Bouwjobs

Bouwjobs.be is een gespecialiseerde en gebruiksvriendelijke vacaturesite voor de bouwsector in Vlaanderen. Het is een plek waar werknemers en werkgevers uit de bouwsector elkaar ontmoeten op weg naar een job.

www.bouwjobs.be/nl/index
Cevora

Website van Cevora met een overzicht van hun opleidingen en diensten voor werkgevers en bedienden.

www.cevora.be/nl
Constructiv

Website van Constructiv met een overzicht van hun opleidingen en mogelijke steun daarvoor. Voor veel openstaande vacatures wordt er geen geschikte kandidaat gevonden. Constructiv kan u helpen in het zoeken naar een geschikte werknemer.

www.constructiv.be/nl-BE/
Eduwood

Eduwood is een onafhankelijke dienstverlener die opdrachten uitvoert voor bedrijven en sectoren. Kernactiviteiten zijn advies, analyse, coaching, kennisborging, procesbegeleiding en innoverende houtopleidingen.

www.eduwood.be/default.aspx
Liantis

Website van Liantis. Met mogelijkheid van Dimona-aangifte, ontslagberekening, berekenen aantal wettelijke vakanties bedienden, enz.

www.liantis.be/nl
Syntra

Website van de Syntra met een overzicht van hun opleidingsmogelijkheden en hun contactgegevens.

www.syntra.be/nl
Woodwize

Via opleidingen, informatiesessies en een professionele dienstverlening draagt Woodwize bij tot veilig en duurzaam werk in alle ondernemingen in de houtsector. Vragen over opleidingen? Graag begeleiding voor uw opleidingplan? Woodwize is uw partner.

www.woodwize.be/nl/